'

Wij maken jouw logo & huisstijl

Doeltreffend ontwerp

Een sterke onderneming heeft nood aan een eigen identiteit en een sprekende huisstijl.

Om als onderneming professioneel over te komen is een krachtig en herkenbaar logo een must. De grafische identiteit en branding moet geheel in lijn staan met de identiteit en de filosofie van uw bedrijf. Wij zorgen voor zo een sprekend logo ontwerp. De kleuren en vormen zullen uw identiteit doen stralen.

Op basis van eventuele bestaande huisstijlen kunnen wij een gloednieuwe stijl ontwerpen die hedendaags voor de dag komt. De kleuren, vormen, lettertypes, … alles moet kloppen. Onze wil is om voor een ijzersterk visueel imago neer te zetten.

Voor startende ondernemingen gaan we samen op zoek naar de ziel en eigenheid van de onderneming. Op basis daarvan maken we verschillende ontwerpen. Die bespreken we steeds in samenspraak met de klant. Door steeds meer en meer te verfijnen komen we uiteindelijk tot een resultaat waar je als klant 100% mee tevreden bent.

Het logo en de algemene visuele huisstijl is de start van zoveel meer. Tracht de gehele lijn door te trekken, tracht je onderneming 1 te maken met het grafische. Websitebriefpapier of brochures? Helemaal geen probleem, wij kunnen zorgen dat uw onderneming consistent en strak naar buiten komt in alle verschillende vormen. Het wrappen (bestickeren) van wagens en bestelwagens is ook één van die mogelijkheden, we helpen je graag verder.

Specifieke wensen of andere vormen van drukwerk? Laat het ons weten. Vertel ons je wensen en we zetten graag alle mogelijkheden op een rijtje.

Onze kostprijzen

Contacteer ons vrijblijvend om meer informatie te krijgen over onze diensten of om een formule op maat samen te stellen. We helpen je graag.

Logo ontwerp

350,00
 • Modern logo
 • Revisies tot je tevreden bent
 • Vector file

Logo + visitekaartjes

500,00
 • Modern logo
 • Revisies tot je tevreden bent
 • Vector file
 • Ontwerp visitekaartje
 • Druk visitekaartje 1000 stuks

Op maat

 • Speciale wensen?
 • Vertel het ons
 • ...

Uitstekend
Gebaseerd op 11 recensies
Jorg Buijs
Jorg Buijs
14/03/2024
Zeer aangename samenwerking. Website, was binnen de afgesproken termijn gereed, en ook voor de afgesproken prijs. Voor elke vraag waren ze ook zeer goed bereikbaar, en volgde zeer snel een antwoord Super tevreden.
Dylan Reestman
Dylan Reestman
26/01/2024
Moontree overtreft verwachtingen op alle fronten. Met ongeëvenaarde professionaliteit, snelle communicatie en uitstekende service is het een betrouwbare partner. Hun ontwerp en design tillen projecten naar een hoger niveau. Een absolute aanrader!
Arno FlowPlus
Arno FlowPlus
06/01/2024
"Koen heeft mijn digitale ervaring naar een hoger niveau getild! Of het nu gaat om het vormgeven van websites, het ontwerpen van logo's, of het leveren van hoogwaardig drukwerk, hij biedt persoonlijk advies met een indrukwekkende expertise. Als een zeer tevreden klant kan ik zijn diensten ten zeerste aanbevelen. Koen staat garant voor kwaliteit en professionaliteit in elke digitale vraag die je hebt!"
Ruben De Cock
Ruben De Cock
01/10/2023
Koen heeft uitstekend werk geleverd! Zeer vlotte en fijne samenwerking. Hij gaat meteen aan de slag met de input en feedback, en weet direct waar je naar toe wil.
Sven Van Acker
Sven Van Acker
12/02/2023
Super tevreden van de service! Een aanrader voor iedereen die een website nodig zou hebben.
Enova Solar
Enova Solar
08/02/2023
Heel professioneel bedrijf. Tevreden over al het werk dat Koen voor ons doet.
Jan De Winter
Jan De Winter
29/11/2022
Werken op zeer regelmatige basis samen. Ze nemen de zaken onmiddellijk vast leveren een top service! Zeer creatief en efficiënt.
Nick Maes
Nick Maes
08/11/2022
Een transparante, leuke en boeiende manier om onze website te bouwen. Hij werkt met veel toewijding en zorg voor zijn producten en diensten. Een dikke duim omhoog en aanrader voor iedereen die overweegt een website/online shop te bouwen of naar een hoger niveau te tillen. Met of zonder webervaring, hij loodst je door elk obstakel en uitdaging die je tegenkomt in de online wereld!
Alan Aguilar
Alan Aguilar
31/10/2022
Koen is een héél aangename partij om mee samen te werken. Voor ons deed hij de volledige re-branding + website. Hij heeft een perfect inlevingsvermogen in wat we juist van hem verwachten. Hij heeft weinig woorden/aansturing nodig om altijd onze verwachtingen te overtreffen in het materiaal dat hij ons aanlevert.

Enkele realisaties

Wij maken jouw logo & huisstijl

een modern logo en passende huisstijl op maat van je onderneming