'

Website laten maken Beveren

Wij maken jouw website.

Jouw onderneming online.
Betaalbaar en zonder verrassingen.

Welke voordelen biedt het, je website laten maken in Beveren?

Wil je dat je eerste website het begin is van iets groots? Of wil je een nieuwe aantrekkelijke website voor jouw kleine tot middelgrote bedrijf in Beveren? Een écht aantrekkelijke website die werkt op alle apparaten en vindbaar is in alle zoekmachines? Wil je met andere woorden de hoogste kwaliteit? In dat geval huur je het best een professionele websitebouwer in. Webbureau Moontree in Haasdonk inschakelen om je website te laten maken is alvast een puik idee.

Website laten maken? Wat is de achterliggende reden?

Een eigen website hebben is een must. Hij stelt je klanten in staat meer te weten te komen over je bedrijf en je diensten en biedt ze een kans om gemakkelijk met jou in contact te komen.

Het hebben van een website voor jouw kmo (kleine en middelgrote onderneming) of eenmanszaak helpt:
 • je online aanwezigheid uit te breiden en een nieuw publiek te bereiken
 • je geloofwaardigheid te verbeteren
 • 24/24 en 7/7 informatie te verstrekken


Moontree webbureau in Haasdonk zorgt voor een aantrekkelijke website voor jou als zelfstandige ondernemer of kmo in Beveren die niet alleen een blijvende indruk maakt, maar je ook helpt bij het verhogen van je omzet.

Via boeiende inhoud trek je bezoekers aan die meer willen weten over je producten of diensten. Online marketing wordt een heerlijke activiteit.

Dat programma installeren we uiteraard voor jou. Je kan die gegevens vervolgens gebruiken om weloverwogen beslissingen te nemen om je bedrijf sterker te maken en nog meer potentiële klanten te bereiken.

Waarom een partnership aangaan met een webdesignbureau?

Jouw website is vaak de eerste indruk die potentiële klanten van je bedrijf krijgen. Het is dan ook essentieel dat die er goed uitziet en goed functioneert.

Zelfstandigen of kmo’s in Beveren die hun website laten maken bij Moontree in Haasdonk zitten alvast gebeiteld. Onze gepassioneerde groep van professionele webontwikkelaars heeft de competentie en vaardigheid om een website te maken die aan al jouw verwachtingen voldoet. Zij geven je website niet alleen een aantrekkelijk ontwerp, ze maken hem ook toegankelijk en geoptimaliseerd voor maximaal bereik op Google.

“Maximale zichtbaarheid op Google is belangrijk omdat dit het startpunt is van 46% van alle zoekopdrachten.”

Zoekmachinerankings voer je op met zoekmachineoptimalisatie. Moontree helpt je bij het beoordelen van de beste trefwoorden voor je bedrijf en verfijnt je website. Dat levert je een grotere zichtbaarheid op waardoor meer potentiële klanten je website bezoeken. Begin maar al meteen met het optellen van je winst.

Waarom kiezen voor Moontree in Haasdonk?

Kiezen voor Moontree in Haasdonk betekent kiezen voor webdesign op maat.

Moontree wil je activiteit als kmo of zelfstandige in Beveren succesvoller maken. We bereiken dit door een krachtige online aanwezigheid te creëren die nieuwe klanten lokt en jouw commerciële onderneming uitbreidt.

Neem een kijkje in ons portfolio. Dan merk je al snel dat wij een bureau met verve zijn met al veel jaren ervaring en knowhow onder de riem. In de loop der tijd hebben we een assortiment websites gemaakt die verkopen, overtuigen en informeren, zowel voor kleinere als iets grotere bedrijven.

Bovendien bieden wij continue ondersteuning en onderhoud om ervoor te zorgen dat jouw website actueel en veilig blijft.

Hoe gaat Moontree te werk?

Moontree is een webdesignbedrijf in Haasdonk dat diensten op maat levert voor alle bedrijfsdomeinen. Wij concentreren ons op het bouwen, onderhouden en bevorderen van robuuste websites.

Onze bekwame specialisten zijn enthousiast over hun werk. Ze stellen alles in het werk om jou, de klant, de best denkbare geïndividualiseerde service te bieden.

Wij blijven op de hoogte van de moderne trends van webdesign en -ontwikkeling. Wij maken voortdurend websites met de unieke visie van de klant in gedachten. Onze groep specialisten verbetert die websites voortdurend op het vlak van functionaliteit en bruikbaarheid.

We stellen even ons stappenplan voor.

1. Opstart en advies in een persoonlijk gesprek

In een een-op-eenbijeenkomst leren we jou kennen. We informeren naar alle mogelijke doelstellingen voor je website, wie je concullega’s zijn, het soort diensten dat je nodig hebt, of er mogelijke problemen zijn … Door een transparant gesprek krijgen we een beter begrip van jouw behoeften en hoe we jou het best van dienst kunnen zijn.

2. Creatie van een design prototype

Een design prototype geeft het idee voor je website visueel weer en stelt je in staat je mening over het ontwerp te geven nog voordat we aan de codering beginnen. Zo kunnen we ervoor zorgen dat je website aan al je eisen en wensen voldoet.

3. Maken van jouw betaalbare website met je eigen beheermodel

Elke website gemaakt door Moontree heeft zijn eigen beheerpaneel of content management systeem. Je kan dus je website snel en eenvoudig beheren en updaten, zonder dat je enige kennis van html en codering nodig hebt.

4. Online plaatsen van jouw website

Voor de lancering van jouw website voeren wij een laatste controle uit. We werken samen met een gerenommeerde webhostingprovider en garanderen dat jouw domeinnaam goed geregistreerd is zodat mensen hem gemakkelijk vinden. Zorgen voor de hoogste positie in Google, dat is ons doel.

Hoeveel kost een website voor jouw bedrijf in Beveren?

Hoeveel het je kost een website te laten maken is afhankelijk van een aantal factoren. Uiteraard zijn complexere websites prijziger dan meer bescheiden exemplaren omdat de ontwikkeling ervan langer duurt.

Als je ervoor kiest om je website te laten maken door Moontree in Haasdonk, dan kan je er zeker van zijn dat die wordt ontwikkeld met kennis van zaken over de huidige trends in design, technische problemen en versnelde veranderingen in online zichtbaarheid. Iedereen die je website bezoekt zal zich realiseren dat een professional die heeft gemaakt.

Het succes van jouw bedrijf hangt ongetwijfeld niet volledig af van het ontwerp van je gepolijste website. Maar je website speelt als visitekaartje wel een belangrijke rol bij je marketing.

“Een kwaliteitswebsite kan je helpen om extra klanten aan te trekken en je naambekendheid te vergroten.”

Conclusie? Je website laten maken is een prima idee!

En zeker als je dat project toevertrouwt aan Moontree, een webbureau in het centrum van Haasdonk. Geef je onderneming een indrukwekkende digitale start of uitbreiding en doe een beroep op ons. Neem nu meteen contact op!

Get In touch

We contacteren jou zo snel mogelijk!

Onze pakketten

Contacteer ons vrijblijvend om meer informatie te krijgen over onze diensten of om een pakket op maat samen te stellen. We helpen je graag.

Basic

39,00 /Maand
 • Passende layout
 • Hosting & domeinnaam
 • HTTPS (SSL)
 • Responsive

  Jouw website werkt naadloos op alle apparaten.

 • Google Analytics
 • Je voorziet zelf de teksten
 • Opzetkost vanaf 599 Euro

Medium

79,00 /Maand
 • Alles van het basic pakket
 • Integratie google search
 • Integratie google business
 • Onderhoud & ondersteuning
 • Basis SEO
 • Koppeling ranking software
 • > 5 pagina's
 • Je voorziet zelf de teksten
 • Opzetkost vanaf 999 Euro

Op maat

 • Alles van het medium pakket
 • Tekstcreatie door copywriter
 • Opzet lokale SEO pagina's
 • Office 365 mailboxen
 • Copywriting blog
 • Copywriting sociale kanalen
 • ...

Uitstekend
Gebaseerd op 11 recensies
Jorg Buijs
Jorg Buijs
14/03/2024
Zeer aangename samenwerking. Website, was binnen de afgesproken termijn gereed, en ook voor de afgesproken prijs. Voor elke vraag waren ze ook zeer goed bereikbaar, en volgde zeer snel een antwoord Super tevreden.
Dylan Reestman
Dylan Reestman
26/01/2024
Moontree overtreft verwachtingen op alle fronten. Met ongeëvenaarde professionaliteit, snelle communicatie en uitstekende service is het een betrouwbare partner. Hun ontwerp en design tillen projecten naar een hoger niveau. Een absolute aanrader!
Arno FlowPlus
Arno FlowPlus
06/01/2024
"Koen heeft mijn digitale ervaring naar een hoger niveau getild! Of het nu gaat om het vormgeven van websites, het ontwerpen van logo's, of het leveren van hoogwaardig drukwerk, hij biedt persoonlijk advies met een indrukwekkende expertise. Als een zeer tevreden klant kan ik zijn diensten ten zeerste aanbevelen. Koen staat garant voor kwaliteit en professionaliteit in elke digitale vraag die je hebt!"
Ruben De Cock
Ruben De Cock
01/10/2023
Koen heeft uitstekend werk geleverd! Zeer vlotte en fijne samenwerking. Hij gaat meteen aan de slag met de input en feedback, en weet direct waar je naar toe wil.
Sven Van Acker
Sven Van Acker
12/02/2023
Super tevreden van de service! Een aanrader voor iedereen die een website nodig zou hebben.
Enova Solar
Enova Solar
08/02/2023
Heel professioneel bedrijf. Tevreden over al het werk dat Koen voor ons doet.
Jan De Winter
Jan De Winter
29/11/2022
Werken op zeer regelmatige basis samen. Ze nemen de zaken onmiddellijk vast leveren een top service! Zeer creatief en efficiënt.
Nick Maes
Nick Maes
08/11/2022
Een transparante, leuke en boeiende manier om onze website te bouwen. Hij werkt met veel toewijding en zorg voor zijn producten en diensten. Een dikke duim omhoog en aanrader voor iedereen die overweegt een website/online shop te bouwen of naar een hoger niveau te tillen. Met of zonder webervaring, hij loodst je door elk obstakel en uitdaging die je tegenkomt in de online wereld!
Alan Aguilar
Alan Aguilar
31/10/2022
Koen is een héél aangename partij om mee samen te werken. Voor ons deed hij de volledige re-branding + website. Hij heeft een perfect inlevingsvermogen in wat we juist van hem verwachten. Hij heeft weinig woorden/aansturing nodig om altijd onze verwachtingen te overtreffen in het materiaal dat hij ons aanlevert.

Enkele realisaties

Website laten maken Beveren

jouw bedrijf online. Betaalbaar en professioneel.