'

Website laten maken Kruibeke

Wij maken jouw website.

Jouw onderneming online.
Betaalbaar en zonder verrassingen.

Waarom een website laten maken voor jouw bedrijf in Kruibeke?

Op zoek naar een beginnende starterswebsite? Of wil je een nieuwe aantrekkelijke website voor jouw kleine tot middelgrote bedrijf in Kruibeke? Een website die indrukwekkend is, goed functioneert op alle apparaten en vindbaar is voor zoekmachines? Dan huur je beter een professionele websitebouwer in die een eindresultaat van hoge kwaliteit neerzet. Je website laten maken door Moontree in Haasdonk is alvast een echte aanrader.

Wat is het voordeel van een website laten maken?

Een eigen mooie website hebben is essentieel. Hij laat klanten toe om meer te ontdekken over jouw bedrijf en de diensten die je aanbiedt, en stelt hen in staat om moeiteloos met jou in contact te komen.

Het hebben van een website voor jouw kmo (kleine en middelgrote onderneming) of eenmanszaak helpt:
 • je online bereik te vergroten en nieuwe mensen te bereiken
 • je geloofwaardigheid te verhogen
 • 24/7 toegang tot informatie te bieden


Webbureau Moontree in Haasdonk bezorgt jou als zelfstandige ondernemer of kmo in Kruibeke een aantrekkelijke website die niet alleen een blijvende indruk achterlaat, maar je ook helpt je verkoop te verhogen.

Met interessante inhoud trek je bezoekers aan die meer willen weten over je goederen of diensten. Online marketing wordt een waar genot.

Dat installeren we uiteraard voor jou. Je kan die gegevens vervolgens gebruiken om weloverwogen beslissingen te nemen om je bedrijf sterker te maken en nog meer potentiële klanten te bereiken.

Waarom werken met een webdesignbedrijf?

Je website is vaak de eerste indruk die potentiële klanten van je bedrijf krijgen. Het is dan ook essentieel dat die er goed uitziet en goed functioneert.

Wie als zelfstandige of kmo in Kruibeke Moontree in Haasdonk inschakelt voor het ontwerpen van zijn site, wordt echt getrakteerd. Onze gepassioneerde groep van professionele webontwikkelaars heeft de competentie en vaardigheid om een website te maken die aan al jouw verwachtingen voldoet. Ze maken niet alleen een esthetisch mooie website, maar zorgen ook voor een maximale bereikbaarheid op Google.

“Het is essentieel om een maximale zichtbaarheid op Google te hebben, aangezien 46% van alle zoekopdrachten op het web beginnen.”

Zoekmachinerankings voer je op met zoekmachineoptimalisatie. Moontree kan je helpen bij het herkennen van de meest relevante zoekwoorden voor je organisatie en het optimaliseren van je website. Hierdoor krijg je een grotere zichtbaarheid, waardoor meer potentiële klanten naar je website komen. Begin je extra centen maar al te tellen.

Waarom een beroep doen op Moontree in Haasdonk?

Kiezen voor Moontree in Haasdonk is kiezen voor webdesign op maat.

Moontree streeft ernaar jouw ervaring als kmo of zelfstandige in Kruibeke succesvoller te maken. Dat doen we door een operationele online aanwezigheid te creëren die nieuwe klanten aanbrengt en jouw bedrijf een boost geeft.

Werp een blik op ons portfolio. Dan merk je al snel dat wij een bureau met verve zijn met al veel jaren ervaring en knowhow onder de riem. In die jaren hebben we verschillende sites gemaakt die verkopen, overtuigen en informeren, zowel voor kleine als wat grotere bedrijven.

Daarnaast bieden we je doorlopend ondersteuning en onderhoud en zorgen we ervoor dat je website up-to-date en veilig blijft.

Hoe gaan we te werk?

Moontree is een webdesignbureau uit Haasdonk dat maatwerk levert voor alle branches. Wij zijn gespecialiseerd in het genereren, onderhouden en verbeteren van krachtige websites.

Onze ervaren professionals zijn gepassioneerd door hun werk. Ze stellen alles in het werk om jou, de klant, de best denkbare geïndividualiseerde service te bieden.

Wij blijven op de hoogte van de recente trends in webdesign en -ontwikkeling. Telkens opnieuw ontwerpen we websites met de unieke visie van jou als klant in het achterhoofd. Ons team van professionals past deze sites consequent aan voor een optimale bruikbaarheid.

Zo werken we, stap voor stap

1. Opstart en advies in een persoonlijk gesprek

In een een-op-eengesprek leren we je kennen. We informeren naar alle mogelijke doelstellingen voor je website, wie je concullega’s zijn, het soort diensten dat je nodig hebt, of er mogelijke problemen zijn … Door deze open dialoog ontstaat een beter inzicht in jouw behoeften en hoe we daaraan het best kunnen voldoen.

2. Ontwerp design prototype

Een design prototype geeft het idee voor je website visueel weer en stelt je in staat je mening over het ontwerp te geven nog voordat we aan de codering beginnen. Zo kunnen we ervoor zorgen dat de website aan al jouw verwachtingen en eisen voldoet.

3. Ontwikkeling van jouw betaalbare website met je eigen beheermodule

Elke website gemaakt door Moontree heeft zijn eigen beheerpaneel of content management systeem. Hierdoor kan je je website snel en moeiteloos beheren en herzien, zonder dat je enige kennis van html en codering nodig hebt.

4. Je website online plaatsen

Wij geven je website een laatste grondige check en publiceren hem online. Wij werken samen met een betrouwbare webhostingservice en garanderen dat jouw domeinnaam correct geregistreerd is zodat mensen hem gemakkelijk vinden. Hoog scoren in Google is ons uiteindelijke doel.

Wat kost het jouw bedrijf om een website te laten maken in Kruibeke?

Hoeveel het je kost een website te laten maken is afhankelijk van een aantal factoren. Complexe websites zijn uiteraard duurder dan eenvoudige exemplaren omdat de ontwikkeling meer tijd in beslag neemt.

Als je besluit je site te laten ontwerpen door Moontree in Haasdonk, kan je er zeker van zijn dat je website gebouwd wordt met kennis van de recente trends in ontwerp, techniek en de snelle evoluties op het gebied van online zichtbaarheid. Alle bezoekers zullen in én oogopslag beseffen dat je webpagina gemaakt is door een expert.

We geven het toe, de vooruitgang van je onderneming hangt niet alleen af van de lay-out en professionele uitstraling van je website. Toch functioneert je website als een soort visitekaartje, waardoor het een essentiële rol speelt in jouw promotie.

“Een uitstekende website helpt je om nieuwe klanten te bereiken en de zichtbaarheid van je merk te vergroten.”

Conclusie: je website laten maken is een goed idee!

Zeker als je kiest voor Moontree, een webdesignbureau in het centrum van Haasdonk. Geef je onderneming een indrukwekkende digitale start of uitbreiding en doe een beroep op ons. Neem nu meteen contact op!

Get In touch

We contacteren jou zo snel mogelijk!

Onze pakketten

Contacteer ons vrijblijvend om meer informatie te krijgen over onze diensten of om een pakket op maat samen te stellen. We helpen je graag.

Basic

39,00 /Maand
 • Passende layout
 • Hosting & domeinnaam
 • HTTPS (SSL)
 • Responsive

  Jouw website werkt naadloos op alle apparaten.

 • Google Analytics
 • Je voorziet zelf de teksten
 • Opzetkost vanaf 599 Euro

Medium

79,00 /Maand
 • Alles van het basic pakket
 • Integratie google search
 • Integratie google business
 • Onderhoud & ondersteuning
 • Basis SEO
 • Koppeling ranking software
 • > 5 pagina's
 • Je voorziet zelf de teksten
 • Opzetkost vanaf 999 Euro

Op maat

 • Alles van het medium pakket
 • Tekstcreatie door copywriter
 • Opzet lokale SEO pagina's
 • Office 365 mailboxen
 • Copywriting blog
 • Copywriting sociale kanalen
 • ...

Uitstekend
Gebaseerd op 11 recensies
Jorg Buijs
Jorg Buijs
14/03/2024
Zeer aangename samenwerking. Website, was binnen de afgesproken termijn gereed, en ook voor de afgesproken prijs. Voor elke vraag waren ze ook zeer goed bereikbaar, en volgde zeer snel een antwoord Super tevreden.
Dylan Reestman
Dylan Reestman
26/01/2024
Moontree overtreft verwachtingen op alle fronten. Met ongeëvenaarde professionaliteit, snelle communicatie en uitstekende service is het een betrouwbare partner. Hun ontwerp en design tillen projecten naar een hoger niveau. Een absolute aanrader!
Arno FlowPlus
Arno FlowPlus
06/01/2024
"Koen heeft mijn digitale ervaring naar een hoger niveau getild! Of het nu gaat om het vormgeven van websites, het ontwerpen van logo's, of het leveren van hoogwaardig drukwerk, hij biedt persoonlijk advies met een indrukwekkende expertise. Als een zeer tevreden klant kan ik zijn diensten ten zeerste aanbevelen. Koen staat garant voor kwaliteit en professionaliteit in elke digitale vraag die je hebt!"
Ruben De Cock
Ruben De Cock
01/10/2023
Koen heeft uitstekend werk geleverd! Zeer vlotte en fijne samenwerking. Hij gaat meteen aan de slag met de input en feedback, en weet direct waar je naar toe wil.
Sven Van Acker
Sven Van Acker
12/02/2023
Super tevreden van de service! Een aanrader voor iedereen die een website nodig zou hebben.
Enova Solar
Enova Solar
08/02/2023
Heel professioneel bedrijf. Tevreden over al het werk dat Koen voor ons doet.
Jan De Winter
Jan De Winter
29/11/2022
Werken op zeer regelmatige basis samen. Ze nemen de zaken onmiddellijk vast leveren een top service! Zeer creatief en efficiënt.
Nick Maes
Nick Maes
08/11/2022
Een transparante, leuke en boeiende manier om onze website te bouwen. Hij werkt met veel toewijding en zorg voor zijn producten en diensten. Een dikke duim omhoog en aanrader voor iedereen die overweegt een website/online shop te bouwen of naar een hoger niveau te tillen. Met of zonder webervaring, hij loodst je door elk obstakel en uitdaging die je tegenkomt in de online wereld!
Alan Aguilar
Alan Aguilar
31/10/2022
Koen is een héél aangename partij om mee samen te werken. Voor ons deed hij de volledige re-branding + website. Hij heeft een perfect inlevingsvermogen in wat we juist van hem verwachten. Hij heeft weinig woorden/aansturing nodig om altijd onze verwachtingen te overtreffen in het materiaal dat hij ons aanlevert.

Enkele realisaties

Website laten maken Kruibeke

jouw bedrijf online. Betaalbaar en professioneel.