Website laten maken Sint-Niklaas

Wij maken jouw website.

Jouw onderneming online.
Betaalbaar en zonder verrassingen.

Waarom een zakelijke website laten maken in Sint-Niklaas?

Op zoek naar een beginnende starterswebsite? Of een nieuwe website voor jouw kmo of eenmanszaak in Sint-Niklaas? Een visueel aantrekkelijke site die functioneert op alle platformen en vindbaar is in elke zoekmachine? Dan is het verstandig om een professionele websitebouwer in de arm te nemen voor een kwalitatief hoogstaand resultaat. Webbureau Moontree in Haasdonk inschakelen om je website te laten maken is alvast een puik idee.

Website laten maken? Wat is het nut daarvan?

Een eigen website hebben is een must. Hij geeft je klanten de mogelijkheid om kennis op te doen over jouw bedrijf en aanbod, en biedt hen een manier om snel contact met jou op te nemen.

Voor kmo’s of eenmanszaken helpt jouw website:
 • je digitale aanwezigheid uit te breiden
 • je geloofwaardigheid te verbeteren
 • 24/24 en 7/7 informatie te verstrekken


Moontree webbureau in Haasdonk zorgt voor een aantrekkelijke website voor jou als zelfstandige ondernemer of kmo in Sint-Niklaas die niet alleen een blijvende indruk maakt, maar je ook helpt bij het verhogen van je omzet.

Door boeiende inhoud aan te bieden trek je potentiële consumenten aan die meer informatie over je diensten of producten willen. Aan online marketing doen wordt een echt plezier.

Dat installeren we uiteraard voor jou. De opgeleverde informatie kan je dan gebruiken om deskundige beslissingen te nemen, waardoor je bedrijf nog robuuster wordt en je nog meer klanten bereikt.

Waarom een webdesignbureau inschakelen?

Jouw website is vaak de eerste indruk die potentiële klanten van je bedrijf krijgen. Het is dus van cruciaal belang dat je website er correct uitziet en even goed functioneert.

Zelfstandigen of kmo’s in Sint-Niklaas die hun website laten bouwen door Moontree in Haasdonk worden sowieso beloond. Ons enthousiast team van professionele webdesigners bezit de kennis en achtergrond om een website te bouwen die aan al je eisen voldoet. Zij geven je website niet alleen een aantrekkelijk ontwerp, ze maken hem ook toegankelijk en geoptimaliseerd voor maximaal bereik op Google.

“Het is cruciaal om zichtbaar te zijn op Google, omdat het verantwoordelijk is voor bijna de helft van alle online zoekopdrachten.”

Het maximaliseren van je zoekmachinerankings is essentieel voor het succes van je website. Moontree helpt je bij het bepalen van de meest relevante trefwoorden voor je onderneming en verbetert je website. Dit zal zorgen voor een verhoogde zichtbaarheid, waardoor er meer potentiële klanten naar je website komen. Begin je successen maar al te tellen.

Waarom in zee gaan met Moontree in Haasdonk?

Kiezen voor Moontree in Haasdonk betekent kiezen voor webdesign op maat.

Moontree streeft ernaar jouw ervaring als kmo of zelfstandige in Sint-Niklaas succesvoller te maken. Dat doen we door een effectieve online aanwezigheid te smeden die nieuwe klanten aantrekt en jouw bedrijf voortstuwt.

Bekijk even ons portfolio. Je zal meteen merken dat we een bureau met verve zijn met meer dan een paar jaar ervaring op de teller. In die tijd hebben we een breed spectrum aan websites gerealiseerd die verkopen, overtuigen en informeren, en dat zowel voor kleinere als wat grotere bedrijven.

Bovendien bieden wij continue ondersteuning en onderhoud om ervoor te zorgen dat jouw website actueel en veilig blijft.

Hoe gaan we te werk?

Moontree is een webdesignbureau uit Haasdonk dat maatwerk levert voor alle branches. Wij zijn bedreven in het maken, onderhouden en verfijnen van machtige websites.

Onze bekwame specialisten zijn enthousiast over hun werk. Elk van hen heeft als doel jou het summum van opmerkelijke service te bieden.

We blijven up-to-date met de laatste trends in webdesign en -ontwikkeling. Telkens maken we websites die verwijzen naar jouw missie en visie. Bovendien optimaliseert ons team van specialisten deze websites regelmatig op het vlak van functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid.

Zo gaan we stap voor stap te werk

1. Opstart en advies in een individueel gesprek

In een een-op-eengesprek leren we je kennen. We stellen alle relevante vragen over de doelen die je voor je website hebt, wie je concurrenten zijn, wat voor soort voorzieningen je verlangt, of er mogelijk problemen zijn … Door deze open dialoog ontstaat een beter inzicht in jouw behoeften en hoe we daaraan het best kunnen voldoen.

2. Ontwerp van een design prototype

Een design prototype geeft het uitgangspunt van de website visueel weer, zodat je input kan geven op het ontwerp voordat we beginnen met coderen. Zo kunnen we ervoor zorgen dat je website aan al je eisen en wensen voldoet.

3. Realisatie van jouw budgetvriendelijke website met een eigen beheermodule

Elke website gebouwd door Moontree heeft zijn eigen beheermodel of content control systeem. Bijgevolg kan je jouw site snel en eenvoudig regelen en vernieuwen, zonder dat je enige kennis van html en programmeren nodig hebt.

4. Online plaatsen van jouw website

We geven je website een laatste grondige blik voordat we hem lanceren. We sluiten ons aan bij een betrouwbare webhosting en garanderen dat jouw domeinnaam op de juiste manier wordt geregistreerd zodat mensen hem moeiteloos vinden. Hoog scoren in Google, daar doen we het voor.

Hoeveel kost een website voor jouw bedrijf in Sint-Niklaas?

Hoeveel het je kost een website te laten maken is afhankelijk van een aantal factoren. Uiteraard zijn meer ingewikkelde websites duurder dan minder gecompliceerde omdat de ontwikkeling langer duurt.

Als je besluit je site te laten ontwerpen door Moontree in Haasdonk, kan je er zeker van zijn dat je website gebouwd wordt met kennis van de recente trends in ontwerp, techniek en de snelle evoluties op het gebied van online zichtbaarheid. Iedereen die je website bezoekt zal zich realiseren dat een professional die heeft gemaakt.

Het is duidelijk dat het succes van je bedrijf niet alleen afhangt van het ontwerp en de gepolijste professionele uitstraling van je website. Maar je website speelt als visitekaartje wel een belangrijke rol bij je marketing.

“Een kwaliteitswebsite kan je helpen om extra klanten aan te trekken en je naambekendheid te vergroten.”

Conclusie: je website laten maken is een goed idee!

Zeker als je dat project toevertrouwt aan Moontree, een webbureau gelegen in het centrum van Haasdonk. Geef je onderneming een indrukwekkende digitale start of uitbreiding en doe een beroep op ons. Neem nu meteen contact op!

Onze pakketten

Contacteer ons vrijblijvend om meer informatie te krijgen over onze diensten of om een pakket op maat samen te stellen. We helpen je graag.

Basic

39,00 /Maand
 • Passende layout
 • Hosting & domeinnaam
 • HTTPS (SSL)
 • Responsive

  Jouw website werkt naadloos op alle apparaten.

 • Google Analytics
 • Onderhoud
 • Je voorziet zelf de teksten
 • Opzetkost 499 Euro

Medium

79,00 /Maand
 • Alles van het basic pakket
 • Integratie google business
 • Copywriter tekstrevisie
 • Office 365 mailbox (naam@bedrijf.be)
 • Basis SEO
 • Koppeling ranking software
 • Opzetkost van 999 Euro

Op maat

 • Alles van het medium pakket
 • Tekstcreatie door copywriter
 • Opzet lokale SEO pagina's
 • 5 Office 365 mailboxen
 • ...

Gebaseerd op 4 recensies
Nick Maes
Nick Maes
08/11/2022
Een transparante, leuke en boeiende manier om onze website te bouwen. Hij werkt met veel toewijding en zorg voor zijn producten en diensten. Een dikke duim omhoog en aanrader voor iedereen die overweegt een website/online shop te bouwen of naar een hoger niveau te tillen. Met of zonder webervaring, hij loodst je door elk obstakel en uitdaging die je tegenkomt in de online wereld!
Koen Verhulst
Koen Verhulst
07/11/2022
Alan Aguilar
Alan Aguilar
31/10/2022
Koen is een héél aangename partij om mee samen te werken. Voor ons deed hij de volledige re-branding + website. Hij heeft een perfect inlevingsvermogen in wat we juist van hem verwachten. Hij heeft weinig woorden/aansturing nodig om altijd onze verwachtingen te overtreffen in het materiaal dat hij ons aanlevert.
Daan Koklenberg
Daan Koklenberg
31/10/2022

Enkele realisaties

Website laten maken Sint-Niklaas

jouw bedrijf online. Betaalbaar en professioneel.