Website laten maken Antwerpen

Wij maken jouw website.

Jouw onderneming online.
Betaalbaar en zonder verrassingen.

Waarom een website laten maken voor jouw bedrijf in Antwerpen?

Een eerste website nodig als starter? Of wil je een nieuwe aantrekkelijke website voor jouw kleine tot middelgrote bedrijf in Antwerpen? Een visueel aantrekkelijke site die functioneert op alle platformen en vindbaar is in elke zoekmachine? Dan huur je beter een professionele websitebouwer in die een eindresultaat van hoge kwaliteit neerzet. Je website laten maken door Moontree in Haasdonk is alvast een goed idee.

Website laten maken? Wat is het nut daarvan?

Een eigen website hebben is een must. Hij geeft je klanten de mogelijkheid om kennis op te doen over jouw bedrijf en aanbod, en biedt hen een manier om snel contact met jou op te nemen.

Voor kmo’s of eenmanszaken helpt jouw website:
 • je online aanwezigheid uit te breiden en een nieuw publiek te bereiken
 • je geloofwaardigheid te verhogen
 • de klok rond informatie te verstrekken


Moontree webbureau in Haasdonk zorgt voor een aantrekkelijke website voor jou als zelfstandige ondernemer of kmo in Antwerpen die niet alleen een blijvende indruk maakt, maar je ook helpt bij het verhogen van je omzet.

Via verleidelijke inhoud zal je website bezoekers lokken die meer willen weten over je producten of diensten. Online marketing wordt een waar plezier.

Dat programma installeren we uiteraard voor jou. Vervolgens kan je deze gegevens gebruiken om goede beslissingen te nemen om je organisatie te verbeteren en nog meer potentiële klanten te bereiken.

Waarom werken met een webdesignbedrijf?

Jouw website is dikwijls het eerste beeld dat potentiële klanten van je bedrijf krijgen. Het is bijgevolg cruciaal dat hij er perfect uitziet en even perfect werkt.

Wie als zelfstandige of kmo in Antwerpen Moontree in Haasdonk inschakelt voor het ontwerpen van zijn site, wordt echt getrakteerd. Onze enthousiaste ploeg van gekwalificeerde webdesigners heeft de expertise en achtergrond om een website te maken die aan al je specificaties voldoet. Zij geven je website niet alleen een aantrekkelijk ontwerp, ze maken hem ook toegankelijk en geoptimaliseerd voor maximaal bereik op Google.

“En die maximale zichtbaarheid op Google is belangrijk, want 46% van alle zoekopdrachten begint online.”

Om de zoekmachinerankings van je website te verbeteren is het noodzakelijk dat je zoekmachineoptimalisatie inzet. Moontree kan je op dit gebied helpen door de meest essentiële zoekwoorden voor je bedrijf en diensten te bepalen en je website aan te passen. Dit zal zorgen voor een verhoogde zichtbaarheid, waardoor er meer potentiële klanten naar je website komen. Begin je winst maar al te tellen.

Waarom partner worden van Moontree in Haasdonk?

Kiezen voor Moontree in Haasdonk is kiezen voor webdesign op maat.

Moontree streeft ernaar je onderneming als zelfstandige of kmo in Antwerpen succesvoller te maken. Dat doen we door een effectieve online aanwezigheid te creëren die nieuwe klanten aantrekt en je bedrijf doet groeien.

Werp een blik op ons portfolio. Je zal snel zien dat wij een bureau zijn dat voortgestuwd wordt door enthousiasme en jarenlange expertise. In die tijd hebben we een hele reeks websites gemaakt die verkopen, overtuigen en informeren, zowel voor kleinere als iets grotere bedrijven.

Bovendien bieden wij continue ondersteuning en onderhoud om ervoor te zorgen dat jouw website actueel en veilig blijft.

Hoe gaan we te werk?

Moontree is een webdesignbedrijf in Haasdonk dat unieke website-eisen in alle sectoren bedient. Wij zijn bedreven in het maken, onderhouden en verfijnen van machtige websites.

Onze ervaren professionals zijn gepassioneerd door hun werk. Elk van hen heeft als doel jou het summum van opmerkelijke service te bieden.

Wij blijven professioneel op de hoogte van alle nieuwe trends in webdesign en -verbetering. Wij maken voortdurend websites met de unieke visie van de klant in gedachten. Bovendien perfectioneert ons team deze sites altijd voor optimale bruikbaarheid.

Zo werken we, stap voor stap

1. Opstart en een eerste advies in een een-op-eengesprek

In een een-op-eengesprek leren we je kennen. We informeren naar elke mogelijke vraag over de dromen die je hebt voor je website, wie je uitdagers zijn, wat voor soort diensten je nodig hebt, of er mogelijke problemen zijn … Door deze open dialoog ontstaat een beter inzicht in jouw behoeften en hoe we daaraan het best kunnen voldoen.

2. Ontwerp van een design prototype

Een design prototype geeft het uitgangspunt van de website visueel weer, zodat je input kan geven op het ontwerp voordat we beginnen met coderen. Zo kunnen we ervoor zorgen dat de website aan al jouw verwachtingen en eisen voldoet.

3. Bouw van jouw betaalbare website met een eigen beheermodule

Elke website gemaakt door Moontree heeft zijn eigen beheerpaneel of content management systeem. Bijgevolg kan je jouw site snel en eenvoudig regelen en vernieuwen, zonder dat je enige kennis van html en programmeren nodig hebt.

4. Je website online plaatsen

We controleren je website nog een laatste keer en zetten die online. Wij werken samen met een betrouwbare webhostingservice en garanderen dat jouw domeinnaam correct geregistreerd is zodat mensen hem gemakkelijk vinden. Hoog scoren in Google is ons uiteindelijke doel.

Hoeveel kost een website voor jouw bedrijf gevestigd in Antwerpen?

Het bedrag dat je nodig hebt om je website te laten maken hangt af van verschillende factoren. Uiteraard zijn mooie websites duurder dan eenvoudige omdat het bouwen ervan meer tijd kost.

Als je besluit je site te laten ontwerpen door Moontree in Haasdonk, kan je er zeker van zijn dat je website gebouwd wordt met kennis van de recente trends in ontwerp, techniek en de snelle evoluties op het gebied van online zichtbaarheid. Elke bezoeker merkt dat je website door een professional is gemaakt.

Uiteraard ligt het succes van je bedrijf niet alleen aan het uitzicht en de vakkundige uitstraling van je website. Maar je website speelt als visitekaartje wel een belangrijke rol bij je marketing.

“Een mooi vormgegeven website helpt je bij het bereiken van een nog breder klantenbestand en bevordert de herkenbaarheid van je merk.”

Je website laten maken is een verstandige onderneming!

Zeker als je dat project toevertrouwt aan Moontree, een webbureau gelegen in het centrum van Haasdonk. Geef je onderneming een indrukwekkende digitale start of uitbreiding en doe een beroep op ons. Neem nu meteen contact op!

Onze pakketten

Contacteer ons vrijblijvend om meer informatie te krijgen over onze diensten of om een pakket op maat samen te stellen. We helpen je graag.

Basic

39,00 /Maand
 • Passende layout
 • Hosting & domeinnaam
 • HTTPS (SSL)
 • Responsive

  Jouw website werkt naadloos op alle apparaten.

 • Google Analytics
 • Onderhoud
 • Je voorziet zelf de teksten
 • Opzetkost 499 Euro

Medium

79,00 /Maand
 • Alles van het basic pakket
 • Integratie google business
 • Copywriter tekstrevisie
 • Office 365 mailbox (naam@bedrijf.be)
 • Basis SEO
 • Koppeling ranking software
 • Opzetkost van 999 Euro

Op maat

 • Alles van het medium pakket
 • Tekstcreatie door copywriter
 • Opzet lokale SEO pagina's
 • 5 Office 365 mailboxen
 • ...

Gebaseerd op 4 recensies
Nick Maes
Nick Maes
08/11/2022
Een transparante, leuke en boeiende manier om onze website te bouwen. Hij werkt met veel toewijding en zorg voor zijn producten en diensten. Een dikke duim omhoog en aanrader voor iedereen die overweegt een website/online shop te bouwen of naar een hoger niveau te tillen. Met of zonder webervaring, hij loodst je door elk obstakel en uitdaging die je tegenkomt in de online wereld!
Koen Verhulst
Koen Verhulst
07/11/2022
Alan Aguilar
Alan Aguilar
31/10/2022
Koen is een héél aangename partij om mee samen te werken. Voor ons deed hij de volledige re-branding + website. Hij heeft een perfect inlevingsvermogen in wat we juist van hem verwachten. Hij heeft weinig woorden/aansturing nodig om altijd onze verwachtingen te overtreffen in het materiaal dat hij ons aanlevert.
Daan Koklenberg
Daan Koklenberg
31/10/2022

Enkele realisaties

Website laten maken Antwerpen

jouw bedrijf online. Betaalbaar en professioneel.