'

Website laten maken Antwerpen

Wij maken jouw website.

Jouw onderneming online.
Betaalbaar en zonder verrassingen.

Waarom een website laten maken voor jouw bedrijf in Antwerpen?

Een eerste website nodig als starter? Of wil je een nieuwe aantrekkelijke website voor jouw kleine tot middelgrote bedrijf in Antwerpen? Een visueel aantrekkelijke site die functioneert op alle platformen en vindbaar is in elke zoekmachine? Dan huur je beter een professionele websitebouwer in die een eindresultaat van hoge kwaliteit neerzet. Je website laten maken door Moontree in Haasdonk is alvast een goed idee.

Website laten maken? Wat is het nut daarvan?

Een eigen website hebben is een must. Hij geeft je klanten de mogelijkheid om kennis op te doen over jouw bedrijf en aanbod, en biedt hen een manier om snel contact met jou op te nemen.

Voor kmo’s of eenmanszaken helpt jouw website:
 • je online aanwezigheid uit te breiden en een nieuw publiek te bereiken
 • je geloofwaardigheid te verhogen
 • de klok rond informatie te verstrekken


Moontree webbureau in Haasdonk zorgt voor een aantrekkelijke website voor jou als zelfstandige ondernemer of kmo in Antwerpen die niet alleen een blijvende indruk maakt, maar je ook helpt bij het verhogen van je omzet.

Via verleidelijke inhoud zal je website bezoekers lokken die meer willen weten over je producten of diensten. Online marketing wordt een waar plezier.

Dat programma installeren we uiteraard voor jou. Vervolgens kan je deze gegevens gebruiken om goede beslissingen te nemen om je organisatie te verbeteren en nog meer potentiële klanten te bereiken.

Waarom werken met een webdesignbedrijf?

Jouw website is dikwijls het eerste beeld dat potentiële klanten van je bedrijf krijgen. Het is bijgevolg cruciaal dat hij er perfect uitziet en even perfect werkt.

Wie als zelfstandige of kmo in Antwerpen Moontree in Haasdonk inschakelt voor het ontwerpen van zijn site, wordt echt getrakteerd. Onze enthousiaste ploeg van gekwalificeerde webdesigners heeft de expertise en achtergrond om een website te maken die aan al je specificaties voldoet. Zij geven je website niet alleen een aantrekkelijk ontwerp, ze maken hem ook toegankelijk en geoptimaliseerd voor maximaal bereik op Google.

“En die maximale zichtbaarheid op Google is belangrijk, want 46% van alle zoekopdrachten begint online.”

Om de zoekmachinerankings van je website te verbeteren is het noodzakelijk dat je zoekmachineoptimalisatie inzet. Moontree kan je op dit gebied helpen door de meest essentiële zoekwoorden voor je bedrijf en diensten te bepalen en je website aan te passen. Dit zal zorgen voor een verhoogde zichtbaarheid, waardoor er meer potentiële klanten naar je website komen. Begin je winst maar al te tellen.

Waarom partner worden van Moontree in Haasdonk?

Kiezen voor Moontree in Haasdonk is kiezen voor webdesign op maat.

Moontree streeft ernaar je onderneming als zelfstandige of kmo in Antwerpen succesvoller te maken. Dat doen we door een effectieve online aanwezigheid te creëren die nieuwe klanten aantrekt en je bedrijf doet groeien.

Werp een blik op ons portfolio. Je zal snel zien dat wij een bureau zijn dat voortgestuwd wordt door enthousiasme en jarenlange expertise. In die tijd hebben we een hele reeks websites gemaakt die verkopen, overtuigen en informeren, zowel voor kleinere als iets grotere bedrijven.

Bovendien bieden wij continue ondersteuning en onderhoud om ervoor te zorgen dat jouw website actueel en veilig blijft.

Hoe gaan we te werk?

Moontree is een webdesignbedrijf in Haasdonk dat unieke website-eisen in alle sectoren bedient. Wij zijn bedreven in het maken, onderhouden en verfijnen van machtige websites.

Onze ervaren professionals zijn gepassioneerd door hun werk. Elk van hen heeft als doel jou het summum van opmerkelijke service te bieden.

Wij blijven professioneel op de hoogte van alle nieuwe trends in webdesign en -verbetering. Wij maken voortdurend websites met de unieke visie van de klant in gedachten. Bovendien perfectioneert ons team deze sites altijd voor optimale bruikbaarheid.

Zo werken we, stap voor stap

1. Opstart en een eerste advies in een een-op-eengesprek

In een een-op-eengesprek leren we je kennen. We informeren naar elke mogelijke vraag over de dromen die je hebt voor je website, wie je uitdagers zijn, wat voor soort diensten je nodig hebt, of er mogelijke problemen zijn … Door deze open dialoog ontstaat een beter inzicht in jouw behoeften en hoe we daaraan het best kunnen voldoen.

2. Ontwerp van een design prototype

Een design prototype geeft het uitgangspunt van de website visueel weer, zodat je input kan geven op het ontwerp voordat we beginnen met coderen. Zo kunnen we ervoor zorgen dat de website aan al jouw verwachtingen en eisen voldoet.

3. Bouw van jouw betaalbare website met een eigen beheermodule

Elke website gemaakt door Moontree heeft zijn eigen beheerpaneel of content management systeem. Bijgevolg kan je jouw site snel en eenvoudig regelen en vernieuwen, zonder dat je enige kennis van html en programmeren nodig hebt.

4. Je website online plaatsen

We controleren je website nog een laatste keer en zetten die online. Wij werken samen met een betrouwbare webhostingservice en garanderen dat jouw domeinnaam correct geregistreerd is zodat mensen hem gemakkelijk vinden. Hoog scoren in Google is ons uiteindelijke doel.

Hoeveel kost een website voor jouw bedrijf gevestigd in Antwerpen?

Het bedrag dat je nodig hebt om je website te laten maken hangt af van verschillende factoren. Uiteraard zijn mooie websites duurder dan eenvoudige omdat het bouwen ervan meer tijd kost.

Als je besluit je site te laten ontwerpen door Moontree in Haasdonk, kan je er zeker van zijn dat je website gebouwd wordt met kennis van de recente trends in ontwerp, techniek en de snelle evoluties op het gebied van online zichtbaarheid. Elke bezoeker merkt dat je website door een professional is gemaakt.

Uiteraard ligt het succes van je bedrijf niet alleen aan het uitzicht en de vakkundige uitstraling van je website. Maar je website speelt als visitekaartje wel een belangrijke rol bij je marketing.

“Een mooi vormgegeven website helpt je bij het bereiken van een nog breder klantenbestand en bevordert de herkenbaarheid van je merk.”

Je website laten maken is een verstandige onderneming!

Zeker als je dat project toevertrouwt aan Moontree, een webbureau gelegen in het centrum van Haasdonk. Geef je onderneming een indrukwekkende digitale start of uitbreiding en doe een beroep op ons. Neem nu meteen contact op!

Get In touch

We contacteren jou zo snel mogelijk!

Onze pakketten

Contacteer ons vrijblijvend om meer informatie te krijgen over onze diensten of om een pakket op maat samen te stellen. We helpen je graag.

Basic

39,00 /Maand
 • Passende layout
 • Hosting & domeinnaam
 • HTTPS (SSL)
 • Responsive

  Jouw website werkt naadloos op alle apparaten.

 • Google Analytics
 • Opzetkost vanaf 599 Euro

Medium

79,00 /Maand
 • Alles van het basic pakket
 • Integratie google search
 • Integratie google business
 • Onderhoud & ondersteuning
 • Basis SEO
 • Koppeling ranking software
 • > 5 pagina's
 • Opzetkost vanaf 999 Euro

Op maat

 • Alles van het medium pakket
 • Tekstcreatie door copywriter
 • Opzet lokale SEO pagina's
 • Office 365 mailboxen
 • Copywriting blog
 • Copywriting sociale kanalen
 • ...

Uitstekend
Gebaseerd op 10 recensies
Dylan Reestman
Dylan Reestman
26/01/2024
Moontree overtreft verwachtingen op alle fronten. Met ongeëvenaarde professionaliteit, snelle communicatie en uitstekende service is het een betrouwbare partner. Hun ontwerp en design tillen projecten naar een hoger niveau. Een absolute aanrader!
Arno FlowPlus
Arno FlowPlus
06/01/2024
“Koen heeft mijn digitale ervaring naar een hoger niveau getild! Of het nu gaat om het vormgeven van websites, het ontwerpen van logo’s, of het leveren van hoogwaardig drukwerk, hij biedt persoonlijk advies met een indrukwekkende expertise. Als een zeer tevreden klant kan ik zijn diensten ten zeerste aanbevelen. Koen staat garant voor kwaliteit en professionaliteit in elke digitale vraag die je hebt!”
Ruben De Cock
Ruben De Cock
01/10/2023
Koen heeft uitstekend werk geleverd! Zeer vlotte en fijne samenwerking. Hij gaat meteen aan de slag met de input en feedback, en weet direct waar je naar toe wil.
Sven Van Acker
Sven Van Acker
12/02/2023
Super tevreden van de service! Een aanrader voor iedereen die een website nodig zou hebben.
Enova Solar
Enova Solar
08/02/2023
Heel professioneel bedrijf. Tevreden over al het werk dat Koen voor ons doet.
Jan De Winter
Jan De Winter
29/11/2022
Werken op zeer regelmatige basis samen. Ze nemen de zaken onmiddellijk vast leveren een top service! Zeer creatief en efficiënt.
Nick Maes
Nick Maes
08/11/2022
Een transparante, leuke en boeiende manier om onze website te bouwen. Hij werkt met veel toewijding en zorg voor zijn producten en diensten. Een dikke duim omhoog en aanrader voor iedereen die overweegt een website/online shop te bouwen of naar een hoger niveau te tillen. Met of zonder webervaring, hij loodst je door elk obstakel en uitdaging die je tegenkomt in de online wereld!
Alan Aguilar
Alan Aguilar
31/10/2022
Koen is een héél aangename partij om mee samen te werken. Voor ons deed hij de volledige re-branding + website. Hij heeft een perfect inlevingsvermogen in wat we juist van hem verwachten. Hij heeft weinig woorden/aansturing nodig om altijd onze verwachtingen te overtreffen in het materiaal dat hij ons aanlevert.

Enkele realisaties

Website laten maken Antwerpen

jouw bedrijf online. Betaalbaar en professioneel.