'

Website laten maken Bazel

Wij maken jouw website.

Jouw onderneming online.
Betaalbaar en zonder verrassingen.

Waarom een website laten maken voor jouw bedrijf in Bazel?

Wil je dat je eerste website het begin is van iets groots? Heb je een nieuwe website nodig voor je kleine of middelgrote onderneming (kmo) in Bazel? Een visueel aantrekkelijke site die functioneert op alle platformen en vindbaar is in elke zoekmachine? Wil je met andere woorden de hoogste kwaliteit? In dat geval huur je het best een professionele websitebouwer in. Webbureau Moontree in Haasdonk inschakelen om je website te laten maken is alvast een puik idee.

Website laten maken? Waarom zou je dat doen?

Een eigen mooie website hebben is essentieel. Hij geeft je klanten de mogelijkheid om kennis op te doen over jouw bedrijf en aanbod, en biedt hen een manier om snel contact met jou op te nemen.

Een eigen website voor je kmo of eenmanszaak helpt:
 • je online bereik te vergroten en nieuwe mensen te bereiken
 • je geloofwaardigheid te verbeteren
 • 24/24 en 7/7 informatie te verstrekken


Webbureau Moontree in Haasdonk levert jou als zelfstandige ondernemer of kmo in Bazel een aansprekende website die een langdurige impact achterlaat en helpt bij de uitbreiding van je verkoop.

Door boeiende inhoud aan te bieden trek je potentiële consumenten aan die meer informatie over je diensten of producten willen. Aan online marketing doen wordt een echt plezier.

Dat programma rollen wij uiteraard voor jou uit. De opgeleverde informatie kan je dan gebruiken om deskundige beslissingen te nemen, waardoor je bedrijf nog robuuster wordt en je nog meer klanten bereikt.

Waarom een beroep doen op een webdesign bureau?

Je website is vaak de eerste indruk die potentiële klanten van je bedrijf krijgen. Het is dan ook essentieel dat die er goed uitziet en goed functioneert.

Wie als zelfstandige of kmo in Bazel Moontree in Haasdonk inschakelt voor het ontwerpen van zijn site, wordt echt getrakteerd. Ons gemotiveerd team professionele webdesigners heeft de expertise en ervaring om een website te maken die aan al jouw behoeften voldoet. Zij geven je website niet alleen een aantrekkelijk ontwerp, ze maken hem ook toegankelijk en geoptimaliseerd voor maximaal bereik op Google.

“En die maximale zichtbaarheid op Google is belangrijk, want 46% van alle zoekopdrachten begint online.”

Om de zoekmachinerankings van je website te verbeteren is het noodzakelijk dat je zoekmachineoptimalisatie inzet. Moontree helpt je bij het bepalen van de meest relevante trefwoorden voor je onderneming en verbetert je website. Die activiteit zal je een betere zichtbaarheid opleveren, waardoor er meer potentiële klanten je website zullen bezoeken. Begin je triomfen maar al te tellen.

Waarom in zee gaan met Moontree in Haasdonk?

Kiezen voor Moontree in Haasdonk is kiezen voor gepersonaliseerd webdesign.

Moontree wil jouw activiteit als kmo of zelfstandige in Bazel tot bloei brengen. Dat doen we door een effectieve online aanwezigheid te realiseren die nieuwe klanten aantrekt en je bedrijf versterkt.

Neem een kijkje in ons portfolio. Dan merk je al snel dat wij een bureau met verve zijn met al veel jaren ervaring en knowhow onder de riem. In die tijd hebben we een hele reeks websites gemaakt die verkopen, overtuigen en informeren, zowel voor kleinere als iets grotere bedrijven.

Bovendien bieden wij continue ondersteuning en onderhoud om ervoor te zorgen dat jouw website actueel en veilig blijft.

Hoe gaat Moontree te werk?

Moontree is een webdesignbureau uit Haasdonk dat maatwerk levert voor alle branches. We zijn gespecialiseerd in het bouwen, onderhouden en optimaliseren van krachtige websites.

Ons deskundig personeel is fervent in zijn werk. Elk individueel teamlid doet zijn best om jou als klant een zo exclusief mogelijke service te geven.

Wij blijven professioneel op de hoogte van alle nieuwe trends in webdesign en -verbetering. Telkens maken we websites die verwijzen naar jouw missie en visie. Bovendien optimaliseert ons team van specialisten deze websites regelmatig op het vlak van functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid.

Zo gaan we stap voor stap te werk

1. Start en overleg in een individuele dialoog

In een een-op-eenbijeenkomst leren we jou kennen. We stellen je alle mogelijke vragen over de doelstellingen voor je website, wie je concurrenten zijn, welke diensten je nodig hebt, of er mogelijke problemen zijn … Door een transparant gesprek krijgen we een beter begrip van jouw behoeften en hoe we jou het best van dienst kunnen zijn.

2. Ontwerp van een design prototype

Een design prototype belichaamt het website-idee en stelt je in staat om input te leveren over het ontwerp nog voordat we beginnen met programmeren. Zo zijn we er zeker van dat de website voldoet aan al jouw behoeften en wensen.

3. Ontwerp van jouw budgetvriendelijke site met een eigen controlemodule

Alle door Moontree gegenereerde sites hebben hun eigen beheermodule of content management systeem. Zo kan je jouw website snel en eenvoudig controleren en wijzigen, zonder kennis van html of programmeren.

4. Jouw website online plaatsen

Wij geven je website een laatste grondige check en publiceren hem online. We werken daarbij samen met een betrouwbare webhostingprovider en registreren de domeinnaam van je website op de juiste manier, zodat bezoekers hem probleemloos vinden. Jou naar het hoogste niveau in Google brengen, daar streven we naar.

Wat kost een website laten maken voor jouw bedrijf in Bazel?

Het bedrag dat het je kost om je website te laten maken hangt af van veel elementen. Complexe websites zijn uiteraard duurder dan eenvoudige exemplaren omdat de ontwikkeling meer tijd in beslag neemt.

Als je ervoor kiest om je website te laten maken door Moontree in Haasdonk, dan kan je er zeker van zijn dat die wordt ontwikkeld met kennis van zaken over de huidige trends in design, technische problemen en versnelde veranderingen in online zichtbaarheid. Alle bezoekers zullen in én oogopslag beseffen dat je webpagina gemaakt is door een expert.

Het is duidelijk dat het succes van je bedrijf niet alleen afhangt van het ontwerp en de gepolijste professionele uitstraling van je website. Maar je website speelt als visitekaartje wel een belangrijke rol bij je marketing.

“Een prettige website helpt je om extra klanten te bereiken en je naambekendheid te vergroten.”

Conclusie? Je website laten maken is een prima idee!

En zeker als je dat project toevertrouwt aan Moontree, een webbureau in het centrum van Haasdonk. Gun je bedrijf een formidabele digitale start of doorstart! Neem nu contact met ons op!

Get In touch

We contacteren jou zo snel mogelijk!

Onze pakketten

Contacteer ons vrijblijvend om meer informatie te krijgen over onze diensten of om een pakket op maat samen te stellen. We helpen je graag.

Basic

39,00 /Maand
 • Passende layout
 • Hosting & domeinnaam
 • HTTPS (SSL)
 • Responsive

  Jouw website werkt naadloos op alle apparaten.

 • Google Analytics
 • Je voorziet zelf de teksten
 • Opzetkost vanaf 599 Euro

Medium

79,00 /Maand
 • Alles van het basic pakket
 • Integratie google search
 • Integratie google business
 • Onderhoud & ondersteuning
 • Basis SEO
 • Koppeling ranking software
 • > 5 pagina's
 • Je voorziet zelf de teksten
 • Opzetkost vanaf 999 Euro

Op maat

 • Alles van het medium pakket
 • Tekstcreatie door copywriter
 • Opzet lokale SEO pagina's
 • Office 365 mailboxen
 • Copywriting blog
 • Copywriting sociale kanalen
 • ...

Uitstekend
Gebaseerd op 11 recensies
Jorg Buijs
Jorg Buijs
14/03/2024
Zeer aangename samenwerking. Website, was binnen de afgesproken termijn gereed, en ook voor de afgesproken prijs. Voor elke vraag waren ze ook zeer goed bereikbaar, en volgde zeer snel een antwoord Super tevreden.
Dylan Reestman
Dylan Reestman
26/01/2024
Moontree overtreft verwachtingen op alle fronten. Met ongeëvenaarde professionaliteit, snelle communicatie en uitstekende service is het een betrouwbare partner. Hun ontwerp en design tillen projecten naar een hoger niveau. Een absolute aanrader!
Arno FlowPlus
Arno FlowPlus
06/01/2024
"Koen heeft mijn digitale ervaring naar een hoger niveau getild! Of het nu gaat om het vormgeven van websites, het ontwerpen van logo's, of het leveren van hoogwaardig drukwerk, hij biedt persoonlijk advies met een indrukwekkende expertise. Als een zeer tevreden klant kan ik zijn diensten ten zeerste aanbevelen. Koen staat garant voor kwaliteit en professionaliteit in elke digitale vraag die je hebt!"
Ruben De Cock
Ruben De Cock
01/10/2023
Koen heeft uitstekend werk geleverd! Zeer vlotte en fijne samenwerking. Hij gaat meteen aan de slag met de input en feedback, en weet direct waar je naar toe wil.
Sven Van Acker
Sven Van Acker
12/02/2023
Super tevreden van de service! Een aanrader voor iedereen die een website nodig zou hebben.
Enova Solar
Enova Solar
08/02/2023
Heel professioneel bedrijf. Tevreden over al het werk dat Koen voor ons doet.
Jan De Winter
Jan De Winter
29/11/2022
Werken op zeer regelmatige basis samen. Ze nemen de zaken onmiddellijk vast leveren een top service! Zeer creatief en efficiënt.
Nick Maes
Nick Maes
08/11/2022
Een transparante, leuke en boeiende manier om onze website te bouwen. Hij werkt met veel toewijding en zorg voor zijn producten en diensten. Een dikke duim omhoog en aanrader voor iedereen die overweegt een website/online shop te bouwen of naar een hoger niveau te tillen. Met of zonder webervaring, hij loodst je door elk obstakel en uitdaging die je tegenkomt in de online wereld!
Alan Aguilar
Alan Aguilar
31/10/2022
Koen is een héél aangename partij om mee samen te werken. Voor ons deed hij de volledige re-branding + website. Hij heeft een perfect inlevingsvermogen in wat we juist van hem verwachten. Hij heeft weinig woorden/aansturing nodig om altijd onze verwachtingen te overtreffen in het materiaal dat hij ons aanlevert.

Enkele realisaties

Website laten maken Bazel

jouw bedrijf online. Betaalbaar en professioneel.