'

Website laten maken Oost-vlaanderen

Wij maken jouw website.

Jouw onderneming online.
Betaalbaar en zonder verrassingen.

Waarom een website laten maken voor jouw bedrijf in Oost-Vlaanderen?

Op zoek naar een beginnende starterswebsite? Of een nieuwe website voor jouw kmo of eenmanszaak in Oost-Vlaanderen? Wil je een mooie website die geoptimaliseerd is voor elk apparaat en vindbaar is in alle zoekmachines? Dan huur je beter een professionele websitebouwer in die een eindresultaat van hoge kwaliteit neerzet. Je website laten maken door Moontree in Haasdonk is alvast een echte aanrader.

Website laten maken? Wat is het nut daarvan?

Een eigen, aantrekkelijke website hebben is heel belangrijk. Hij stelt je klanten in staat meer te weten te komen over je bedrijf en je diensten en biedt ze een kans om gemakkelijk met jou in contact te komen.

Het opzetten van een website voor jouw eenmanszaak of kmo helpt:
 • je online bereik te vergroten en nieuwe mensen te bereiken
 • je betrouwbaarheid een boost te geven
 • 24/7 informatie te bieden


Webbureau Moontree in Haasdonk biedt jou als zelfstandige of kleine tot middelgrote onderneming (kmo) in Oost-Vlaanderen een aantrekkelijke website die een positieve impact achterlaat en de verkoop verhoogt.

Door boeiende inhoud aan te bieden trek je potentiële consumenten aan die meer informatie over je diensten of producten willen. Online marketing wordt een waar genot.

Wij maken dat uiteraard voor jou in orde. Je kan die gegevens vervolgens gebruiken om weloverwogen beslissingen te nemen om je bedrijf sterker te maken en nog meer potentiële klanten te bereiken.

Waarom een webdesignbureau inschakelen?

Je website is vaak de eerste indruk die potentiële klanten van je bedrijf krijgen. Daarom is het essentieel dat hij er goed uitziet en even goed werkt.

Wie als zelfstandige of kmo in Oost-Vlaanderen Moontree in Haasdonk inschakelt voor het ontwerpen van zijn site, wordt echt getrakteerd. Ons enthousiast team van professionele webdesigners bezit de kennis en achtergrond om een website te bouwen die aan al je eisen voldoet. Ze maken niet alleen een esthetisch mooie website, maar zorgen ook voor een maximale bereikbaarheid op Google.

“Maximale zichtbaarheid op Google is belangrijk omdat dit het startpunt is van 46% van alle zoekopdrachten.”

Het maximaliseren van je zoekmachinerankings is essentieel voor het succes van je website. Moontree kan je helpen bij het herkennen van de meest relevante zoekwoorden voor je organisatie en het optimaliseren van je website. Dat zorgt voor een hogere zichtbaarheid, waardoor meer potentiële consumenten je website bezoeken. Begin je winst maar al te tellen.

Waarom een beroep doen op Moontree in Haasdonk?

Kiezen voor Moontree in Haasdonk is kiezen voor webdesign op maat.

Moontree streeft ernaar je onderneming als zelfstandige of kmo in Oost-Vlaanderen succesvoller te maken. We bereiken dit door een krachtige online aanwezigheid te creëren die nieuwe klanten lokt en jouw commerciële onderneming uitbreidt.

Bekijk even ons portfolio. Je zal onmiddellijk beseffen dat wij een gedreven bedrijf zijn met heel wat jaren ervaring achter de rug. In die tijd hebben we veel websites gemaakt die overtuigen, verkopen en informeren, zowel voor kleinere als enkele grotere organisaties.

Wij bieden ook continue ondersteuning en onderhoud en garanderen dat jouw website up-to-date en onkwetsbaar blijft.

Hoe gaat Moontree te werk?

Moontree is een online ontwerpbureau in Haasdonk dat geïndividualiseerde hulp biedt aan ondernemingen in alle branches. Wij zijn gespecialiseerd in het genereren, onderhouden en verbeteren van krachtige websites.

Onze bekwame specialisten zijn enthousiast over hun werk. Stuk voor stuk streven ze ernaar om jou, als klant, altijd de best haalbare speciale service te bieden.

Wij blijven op de hoogte van de recente trends in webdesign en -ontwikkeling. Steeds creëren wij websites met de unieke visie van de klant in het achterhoofd. Ons team van professionals past deze sites consequent aan voor een optimale bruikbaarheid.

We stellen even ons stappenplan voor.

1. Opstart en een eerste advies in een een-op-eengesprek

In een persoonlijke ontmoeting leren we je kennen. We informeren naar alle mogelijke doelstellingen voor je website, wie je concullega’s zijn, het soort diensten dat je nodig hebt, of er mogelijke problemen zijn … Door een transparant gesprek krijgen we een beter begrip van jouw behoeften en hoe we jou het best van dienst kunnen zijn.

2. Ontwerp van een design prototype

Een design prototype geeft het uitgangspunt van de website visueel weer, zodat je input kan geven op het ontwerp voordat we beginnen met coderen. Op deze manier kunnen we er zeker van zijn dat je website aan al jouw wensen en eisen voldoet.

3. Maken van jouw betaalbare website met je eigen beheermodel

Elke website gemaakt door Moontree heeft zijn eigen beheerpaneel of content management systeem. Bijgevolg kan je jouw site snel en eenvoudig regelen en vernieuwen, zonder dat je enige kennis van html en programmeren nodig hebt.

4. Online plaatsen van jouw website

We controleren je website nog een laatste keer en zetten die online. Wij werken samen met een betrouwbare webhostingservice en garanderen dat jouw domeinnaam correct geregistreerd is zodat mensen hem gemakkelijk vinden. Hoog scoren in Google is ons uiteindelijke doel.

Wat kost het jouw bedrijf om een website te laten maken in Oost-Vlaanderen?

Het bedrag dat het je kost om je website te laten maken hangt af van veel elementen. Uiteraard zijn complexere websites prijziger dan meer bescheiden exemplaren omdat de ontwikkeling ervan langer duurt.

Als je ervoor kiest om je website te laten maken door Moontree in Haasdonk, dan kan je er zeker van zijn dat die wordt ontwikkeld met kennis van zaken over de huidige trends in design, technische problemen en versnelde veranderingen in online zichtbaarheid. Iedereen die je website bezoekt zal zich realiseren dat een professional die heeft gemaakt.

We geven het toe, de vooruitgang van je onderneming hangt niet alleen af van de lay-out en professionele uitstraling van je website. Je website kan echter gezien worden als een visitekaartje dat een belangrijk aandeel in jouw marketingstrategie heeft.

“Een prettige website helpt je om extra klanten te bereiken en je naambekendheid te vergroten.”

Conclusie: je website laten maken is een uitstekend concept!

En zeker als je dat project toevertrouwt aan Moontree, een webbureau in het centrum van Haasdonk. Geef je onderneming een indrukwekkende digitale start of uitbreiding en doe een beroep op ons. Neem nu meteen contact op!

Get In touch

We contacteren jou zo snel mogelijk!

Onze pakketten

Contacteer ons vrijblijvend om meer informatie te krijgen over onze diensten of om een pakket op maat samen te stellen. We helpen je graag.

Basic

39,00 /Maand
 • Passende layout
 • Hosting & domeinnaam
 • HTTPS (SSL)
 • Responsive

  Jouw website werkt naadloos op alle apparaten.

 • Google Analytics
 • Je voorziet zelf de teksten
 • Opzetkost vanaf 599 Euro

Medium

79,00 /Maand
 • Alles van het basic pakket
 • Integratie google search
 • Integratie google business
 • Onderhoud & ondersteuning
 • Basis SEO
 • Koppeling ranking software
 • > 5 pagina's
 • Je voorziet zelf de teksten
 • Opzetkost vanaf 999 Euro

Op maat

 • Alles van het medium pakket
 • Tekstcreatie door copywriter
 • Opzet lokale SEO pagina's
 • Office 365 mailboxen
 • Copywriting blog
 • Copywriting sociale kanalen
 • ...

Uitstekend
Gebaseerd op 11 recensies
Jorg Buijs
Jorg Buijs
14/03/2024
Zeer aangename samenwerking. Website, was binnen de afgesproken termijn gereed, en ook voor de afgesproken prijs. Voor elke vraag waren ze ook zeer goed bereikbaar, en volgde zeer snel een antwoord Super tevreden.
Dylan Reestman
Dylan Reestman
26/01/2024
Moontree overtreft verwachtingen op alle fronten. Met ongeëvenaarde professionaliteit, snelle communicatie en uitstekende service is het een betrouwbare partner. Hun ontwerp en design tillen projecten naar een hoger niveau. Een absolute aanrader!
Arno FlowPlus
Arno FlowPlus
06/01/2024
"Koen heeft mijn digitale ervaring naar een hoger niveau getild! Of het nu gaat om het vormgeven van websites, het ontwerpen van logo's, of het leveren van hoogwaardig drukwerk, hij biedt persoonlijk advies met een indrukwekkende expertise. Als een zeer tevreden klant kan ik zijn diensten ten zeerste aanbevelen. Koen staat garant voor kwaliteit en professionaliteit in elke digitale vraag die je hebt!"
Ruben De Cock
Ruben De Cock
01/10/2023
Koen heeft uitstekend werk geleverd! Zeer vlotte en fijne samenwerking. Hij gaat meteen aan de slag met de input en feedback, en weet direct waar je naar toe wil.
Sven Van Acker
Sven Van Acker
12/02/2023
Super tevreden van de service! Een aanrader voor iedereen die een website nodig zou hebben.
Enova Solar
Enova Solar
08/02/2023
Heel professioneel bedrijf. Tevreden over al het werk dat Koen voor ons doet.
Jan De Winter
Jan De Winter
29/11/2022
Werken op zeer regelmatige basis samen. Ze nemen de zaken onmiddellijk vast leveren een top service! Zeer creatief en efficiënt.
Nick Maes
Nick Maes
08/11/2022
Een transparante, leuke en boeiende manier om onze website te bouwen. Hij werkt met veel toewijding en zorg voor zijn producten en diensten. Een dikke duim omhoog en aanrader voor iedereen die overweegt een website/online shop te bouwen of naar een hoger niveau te tillen. Met of zonder webervaring, hij loodst je door elk obstakel en uitdaging die je tegenkomt in de online wereld!
Alan Aguilar
Alan Aguilar
31/10/2022
Koen is een héél aangename partij om mee samen te werken. Voor ons deed hij de volledige re-branding + website. Hij heeft een perfect inlevingsvermogen in wat we juist van hem verwachten. Hij heeft weinig woorden/aansturing nodig om altijd onze verwachtingen te overtreffen in het materiaal dat hij ons aanlevert.

Enkele realisaties

Website laten maken Oost-vlaanderen

jouw bedrijf online. Betaalbaar en professioneel.