Drukwerk voor jouw onderneming

Drukwerk. In alle mogelijke vormen.

Drukwerk. Betaalbaar en kwalitatief.

Een sprekende affiche, uitnodigende visitekaartjes of een duidelijke beursbanner? Je kan op ons rekenen: van ontwerp tot druk. Op basis van jouw wensen en noden stemmen we het drukwerk af en begeleiden we je om tot de juiste papier- of materiaalkeuze te komen. 

Voor gelegenheidsdrukwerk zoals trouwkaarten en geboortekaartjes kan je ook bij ons terecht, dat doen we veel al onder de noemer preskop.be.

Je kan bij ons terecht voor:

Gebaseerd op 4 recensies
Nick Maes
Nick Maes
08/11/2022
Een transparante, leuke en boeiende manier om onze website te bouwen. Hij werkt met veel toewijding en zorg voor zijn producten en diensten. Een dikke duim omhoog en aanrader voor iedereen die overweegt een website/online shop te bouwen of naar een hoger niveau te tillen. Met of zonder webervaring, hij loodst je door elk obstakel en uitdaging die je tegenkomt in de online wereld!
Koen Verhulst
Koen Verhulst
07/11/2022
Alan Aguilar
Alan Aguilar
31/10/2022
Koen is een héél aangename partij om mee samen te werken. Voor ons deed hij de volledige re-branding + website. Hij heeft een perfect inlevingsvermogen in wat we juist van hem verwachten. Hij heeft weinig woorden/aansturing nodig om altijd onze verwachtingen te overtreffen in het materiaal dat hij ons aanlevert.
Daan Koklenberg
Daan Koklenberg
31/10/2022

Drukwerk voor jouw onderneming

we begeleiden je in de materiaalkeuzes. Voor het beste resultaat.