Microsoft 365 voor jouw onderneming

Veilig mailing met microsoft 365.

Veilig en betrouwbaar samenwerken in de cloud.

Microsoft 365 is een geavanceerde en complete e-mail oplossing waarmee al jouw medewerkers op een veilige en betrouwbare manier mails kunnen versturen en ontvangen. Het werkt synchroon op al je toestellen.

Afhankelijk van het type abonnement, kan je tevens bestanden opslaan en delen in de microsoft cloud met SharePoint Online. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om onmisbare applicaties zoals word en excel uit het office pakket altijd beschikbaar te hebben online of op jouw pc. De nieuwste versies van het pakket zijn daarbij steeds gegarandeerd.

Business Basic

Business Standard

Uitstekend
Gebaseerd op 6 recensies
Sven Van Acker
Sven Van Acker
12/02/2023
Super tevreden van de service! Een aanrader voor iedereen die een website nodig zou hebben.
Enova Solar
Enova Solar
08/02/2023
Heel professioneel bedrijf. Tevreden over al het werk dat Koen voor ons doet.
Jan De Winter
Jan De Winter
29/11/2022
Werken op zeer regelmatige basis samen. Ze nemen de zaken onmiddellijk vast leveren een top service! Zeer creatief en efficiënt.
Nick Maes
Nick Maes
08/11/2022
Een transparante, leuke en boeiende manier om onze website te bouwen. Hij werkt met veel toewijding en zorg voor zijn producten en diensten. Een dikke duim omhoog en aanrader voor iedereen die overweegt een website/online shop te bouwen of naar een hoger niveau te tillen. Met of zonder webervaring, hij loodst je door elk obstakel en uitdaging die je tegenkomt in de online wereld!
Alan Aguilar
Alan Aguilar
31/10/2022
Koen is een héél aangename partij om mee samen te werken. Voor ons deed hij de volledige re-branding + website. Hij heeft een perfect inlevingsvermogen in wat we juist van hem verwachten. Hij heeft weinig woorden/aansturing nodig om altijd onze verwachtingen te overtreffen in het materiaal dat hij ons aanlevert.

Microsoft 365 voor jouw onderneming

Veilig en professioneel samenwerken in de cloud.