'

Website laten maken Haasdonk

Wij maken jouw website.

Jouw onderneming online.
Betaalbaar en zonder verrassingen.

Welke voordelen biedt het, je website laten maken in Haasdonk?

Een eerste website nodig als starter? Of wil je een nieuwe aantrekkelijke website voor jouw kleine tot middelgrote bedrijf in Haasdonk? Een website die indrukwekkend is, goed functioneert op alle apparaten en vindbaar is voor zoekmachines? Dan is het verstandig om een professionele websitebouwer in de arm te nemen voor een kwalitatief hoogstaand resultaat. Het is een aanrader om jouw website te laten maken door Moontree in Haasdonk.

Website laten maken? Waarom zou je dat doen?

Het bouwen van een website is belangrijk. Hij stelt je klanten in staat meer te weten te komen over je bedrijf en je diensten en biedt ze een kans om gemakkelijk met jou in contact te komen.

Het opzetten van een website voor jouw eenmanszaak of kmo helpt:

 • je online bereik te vergroten en nieuwe mensen te bereiken
 • de betrouwbaarheid van je onderneming te verhogen
 • 24/24 en 7/7 informatie te verstrekken

Webbureau Moontree in Haasdonk biedt jou als zelfstandige of kleine tot middelgrote onderneming (kmo) in Haasdonk een aantrekkelijke website die een positieve impact achterlaat en de verkoop verhoogt.

Met stimulerende inhoud nodig je bezoekers uit die meer willen weten over jouw producten of diensten. Aan online marketing doen wordt een echt plezier.

Dat programma installeren we uiteraard voor jou. Je kan die gegevens vervolgens gebruiken om weloverwogen beslissingen te nemen om je bedrijf sterker te maken en nog meer potentiële klanten te bereiken.

Waarom een webdesignbureau in dienst nemen?

Het is essentieel dat de eerste indruk die potentiële klanten van jouw bedrijf hebben via jouw website, goed is. Het is dan ook essentieel dat die er goed uitziet en goed functioneert.

Wie als zelfstandige of kmo in Haasdonk Moontree in Haasdonk inschakelt voor het ontwerpen van zijn site, wordt echt getrakteerd. Ons enthousiast team van professionele webdesigners bezit de kennis en achtergrond om een website te bouwen die aan al je eisen voldoet. Ze maken niet alleen een esthetisch mooie website, maar zorgen ook voor een maximale bereikbaarheid op Google.

“Het is belangrijk om maximaal zichtbaar te zijn op Google, aangezien bijna de helft van alle zoekopdrachten op het web begint.”

Het maximaliseren van je zoekmachinerankings is essentieel voor het succes van je website. Moontree kan je helpen bij het herkennen van de meest relevante zoekwoorden voor je organisatie en het optimaliseren van je website. Dit zal zorgen voor een verhoogde zichtbaarheid, waardoor er meer potentiële klanten naar je website komen. Begin je winst maar al te tellen.

Waarom in zee gaan met Moontree in Haasdonk?

Kiezen voor Moontree in Haasdonk is kiezen voor webdesign op maat.

Wij streven ernaar jouw onderneming als zelfstandige ondernemer of kmo gevestigd in Haasdonk te doen bloeien. Dat doen we door een operationele online aanwezigheid te creëren die nieuwe klanten aanbrengt en jouw bedrijf een boost geeft.

Bekijk gerust ons portfolio. Dan merk je meteen dat we een bureau met passie zijn met al een behoorlijk aantal jaar ervaring op de teller. In die tijd hebben we een breed spectrum aan websites gerealiseerd die verkopen, overtuigen en informeren, en dat zowel voor kleinere als wat grotere bedrijven.

Wij leveren ook blijvende hulp en onderhoud en garanderen dat jouw website actueel en veilig blijft.

Zo gaan we voor jou te werk

Moontree is een online ontwerpbureau in Haasdonk dat geïndividualiseerde hulp biedt aan ondernemingen in alle branches. Wij blinken uit in het bouwen, onderhouden en optimaliseren van invloedrijke websites.

Onze bekwame experts zijn enthousiast over hun vak. Een na een streven ze ernaar jou als klant de best mogelijke onderscheidende service te bieden.

Wij blijven op de hoogte van de moderne trends van webdesign en -ontwikkeling. Wij maken voortdurend websites met de unieke visie van de klant in gedachten. Onze groep specialisten verbetert die websites voortdurend op het vlak van functionaliteit en bruikbaarheid.

Zo ziet ons stappenplan eruit

1. Opstart en advies in een persoonlijk gesprek

Tijdens een persoonlijk gesprek leren we jou kennen. We informeren naar alle mogelijke doelstellingen voor je website, wie je concullega’s zijn, het soort diensten dat je nodig hebt, of er mogelijke problemen zijn … Door deze open dialoog ontstaat een beter inzicht in jouw behoeften en hoe we daaraan het best kunnen voldoen.

2. Ontwerp van een design prototype

Een design prototype geeft het uitgangspunt van de website visueel weer, zodat je input kan geven op het ontwerp voordat we beginnen met coderen. Zo kunnen we ervoor zorgen dat de website aan al jouw verwachtingen en eisen voldoet.

3. Ontwerp van jouw budgetvriendelijke site met een eigen controlemodule

Alle door Moontree gegenereerde sites hebben hun eigen beheermodule of content management systeem. Zo kan je jouw website snel en gemakkelijk beheren en wijzigen, zonder dat je enige kennis van html en programmeren nodig hebt.

4. Jouw website online plaatsen

Wij geven je website een laatste grondige check en publiceren hem online. We werken daarbij samen met een betrouwbare webhostingprovider en registreren de domeinnaam van je website op de juiste manier, zodat bezoekers hem probleemloos vinden. Jou naar het hoogste niveau in Google brengen, daar streven we naar.

Hoeveel kost een website voor jouw bedrijf gevestigd in Haasdonk?

Hoeveel het je kost een website te laten maken is afhankelijk van een aantal factoren. Uiteraard zijn complexere websites prijziger dan meer bescheiden exemplaren omdat de ontwikkeling ervan langer duurt.

Als je besluit je website te laten maken door Moontree in Haasdonk mag je erop rekenen dat je website is opgebouwd met kennis van zaken over de laatste trends in design en techniek en de snelle evoluties op het vlak van online zichtbaarheid. Iedereen die je website bezoekt zal zich realiseren dat die door een expert is gemaakt.

We geven het toe, de vooruitgang van je onderneming hangt niet alleen af van de lay-out en professionele uitstraling van je website. Maar, net als een visitekaartje, speelt je website toch een belangrijke rol in jouw marketingstrategie.

“Een kwaliteitswebsite kan je helpen om extra klanten aan te trekken en je naambekendheid te vergroten.”

Conclusie: je website laten maken is een goed idee!

Zeker als je dat werk toevertrouwt aan Moontree, een bedrijf gelegen in het midden van Haasdonk. Geef je onderneming een stevig digitaal begin of een even krachtige doorstart. Neem nu meteen contact met ons op!

Get In touch

We contacteren jou zo snel mogelijk!

Onze pakketten

Contacteer ons vrijblijvend om meer informatie te krijgen over onze diensten of om een pakket op maat samen te stellen. We helpen je graag.

Basic

39,00 /Maand
 • Passende layout
 • Hosting & domeinnaam
 • HTTPS (SSL)
 • Responsive

  Jouw website werkt naadloos op alle apparaten.

 • Google Analytics
 • Je voorziet zelf de teksten
 • Opzetkost vanaf 599 Euro

Medium

79,00 /Maand
 • Alles van het basic pakket
 • Integratie google search
 • Integratie google business
 • Onderhoud & ondersteuning
 • Basis SEO
 • Koppeling ranking software
 • > 5 pagina's
 • Je voorziet zelf de teksten
 • Opzetkost vanaf 999 Euro

Op maat

 • Alles van het medium pakket
 • Tekstcreatie door copywriter
 • Opzet lokale SEO pagina's
 • Office 365 mailboxen
 • Copywriting blog
 • Copywriting sociale kanalen
 • ...

Uitstekend
Gebaseerd op 11 recensies
Jorg Buijs
Jorg Buijs
14/03/2024
Zeer aangename samenwerking. Website, was binnen de afgesproken termijn gereed, en ook voor de afgesproken prijs. Voor elke vraag waren ze ook zeer goed bereikbaar, en volgde zeer snel een antwoord Super tevreden.
Dylan Reestman
Dylan Reestman
26/01/2024
Moontree overtreft verwachtingen op alle fronten. Met ongeëvenaarde professionaliteit, snelle communicatie en uitstekende service is het een betrouwbare partner. Hun ontwerp en design tillen projecten naar een hoger niveau. Een absolute aanrader!
Arno FlowPlus
Arno FlowPlus
06/01/2024
"Koen heeft mijn digitale ervaring naar een hoger niveau getild! Of het nu gaat om het vormgeven van websites, het ontwerpen van logo's, of het leveren van hoogwaardig drukwerk, hij biedt persoonlijk advies met een indrukwekkende expertise. Als een zeer tevreden klant kan ik zijn diensten ten zeerste aanbevelen. Koen staat garant voor kwaliteit en professionaliteit in elke digitale vraag die je hebt!"
Ruben De Cock
Ruben De Cock
01/10/2023
Koen heeft uitstekend werk geleverd! Zeer vlotte en fijne samenwerking. Hij gaat meteen aan de slag met de input en feedback, en weet direct waar je naar toe wil.
Sven Van Acker
Sven Van Acker
12/02/2023
Super tevreden van de service! Een aanrader voor iedereen die een website nodig zou hebben.
Enova Solar
Enova Solar
08/02/2023
Heel professioneel bedrijf. Tevreden over al het werk dat Koen voor ons doet.
Jan De Winter
Jan De Winter
29/11/2022
Werken op zeer regelmatige basis samen. Ze nemen de zaken onmiddellijk vast leveren een top service! Zeer creatief en efficiënt.
Nick Maes
Nick Maes
08/11/2022
Een transparante, leuke en boeiende manier om onze website te bouwen. Hij werkt met veel toewijding en zorg voor zijn producten en diensten. Een dikke duim omhoog en aanrader voor iedereen die overweegt een website/online shop te bouwen of naar een hoger niveau te tillen. Met of zonder webervaring, hij loodst je door elk obstakel en uitdaging die je tegenkomt in de online wereld!
Alan Aguilar
Alan Aguilar
31/10/2022
Koen is een héél aangename partij om mee samen te werken. Voor ons deed hij de volledige re-branding + website. Hij heeft een perfect inlevingsvermogen in wat we juist van hem verwachten. Hij heeft weinig woorden/aansturing nodig om altijd onze verwachtingen te overtreffen in het materiaal dat hij ons aanlevert.

Enkele realisaties

Website laten maken Haasdonk

jouw bedrijf online. Betaalbaar en professioneel.