Drukwerk voor jouw onderneming

Drukwerk. In alle mogelijke vormen.

Drukwerk. Betaalbaar en kwalitatief.

Een sprekende affiche, uitnodigende visitekaartjes of een duidelijke beursbanner? Je kan op ons rekenen: van ontwerp tot druk. Op basis van jouw wensen en noden stemmen we het drukwerk af en begeleiden we je om tot de juiste papier- of materiaalkeuze te komen. 

Voor gelegenheidsdrukwerk zoals trouwkaarten en geboortekaartjes kan je ook bij ons terecht, dat doen we veel al onder de noemer preskop.be.

Je kan bij ons terecht voor:

Uitstekend
Gebaseerd op 6 recensies
Sven Van Acker
Sven Van Acker
12/02/2023
Super tevreden van de service! Een aanrader voor iedereen die een website nodig zou hebben.
Enova Solar
Enova Solar
08/02/2023
Heel professioneel bedrijf. Tevreden over al het werk dat Koen voor ons doet.
Jan De Winter
Jan De Winter
29/11/2022
Werken op zeer regelmatige basis samen. Ze nemen de zaken onmiddellijk vast leveren een top service! Zeer creatief en efficiënt.
Nick Maes
Nick Maes
08/11/2022
Een transparante, leuke en boeiende manier om onze website te bouwen. Hij werkt met veel toewijding en zorg voor zijn producten en diensten. Een dikke duim omhoog en aanrader voor iedereen die overweegt een website/online shop te bouwen of naar een hoger niveau te tillen. Met of zonder webervaring, hij loodst je door elk obstakel en uitdaging die je tegenkomt in de online wereld!
Alan Aguilar
Alan Aguilar
31/10/2022
Koen is een héél aangename partij om mee samen te werken. Voor ons deed hij de volledige re-branding + website. Hij heeft een perfect inlevingsvermogen in wat we juist van hem verwachten. Hij heeft weinig woorden/aansturing nodig om altijd onze verwachtingen te overtreffen in het materiaal dat hij ons aanlevert.

Drukwerk voor jouw onderneming

we begeleiden je in de materiaalkeuzes. Voor het beste resultaat.